Dobrodošli v Izobraževalni center Rutina
Dobrodošli v Izobraževalni center Rutina
Dobrodošli v Izobraževalni center Rutina
Dobrodošli v Izobraževalni center Rutina
Previous slide
Next slide

Kdo smo?

Smo mlada ekipa jezikovnih navdušencev, profesoric in strokovnjakov s področja izobraževanja. Naša mantra je, da je znanje bogastvo in prepričani smo, da se pametni učijo vse življenje. Naše poslanstvo je prenašanje znanja vsem generacijam, od predšolskih otrok pa vse do starejših, ki si želijo širiti obzorja in trenirati male sive celice tudi po upokojitvi. 

Naša ekipa

Jezikovni tečaji

Naša ponudba jezikovnih tečajev vključuje tečaje angleščine, nemščine, italijanščine in francoščine na vse načine: v skupinah, parih, trojicah ali individualno, v jutranjih oz. dopoldanskih, popoldanskih oz. večernih urah, med tednom ali čez vikend.

Kakovostno pripravljene tečaje izvajamo za vse starosti: za predšolske otroke, učence, dijake in študente, za odrasle in starejše. Navdušiti znamo začetnike, motiviramo otroke in mladostnike, izpilimo znanje tistim, ki se pripravljate na maturo ali mednarodni izpit, nadgrajujemo znanje poslovnega jezika in oblikujemo tečaj po vaših željah, ki ustreza vašim specifičnim potrebam.

Inštrukcije

Tuji jeziki pa niso naša edina dejavnost. Kot izobraževalni center ponujamo podporo šolarjem pri vseh učnih predmetih. Včasih je dovolj že nekaj ur, da šolarji zakrpajo luknje v znanju in uspešno opravljajo šolske obveznosti naprej brez dodatne pomoči. Nekateri potrebujejo podporo daljši čas in redno prihajajo k nam. Spet drugi si želijo nadgraditi šolsko snov in od nas želijo dodatna, razširjena znanja in možnosti za doseganje vrhunskih rezultatov v šoli. 

Naše prednosti

Vsakemu posamezniku maksimalno prilagodimo način dela, tempo, zahtevnost, način razlage, pripravljamo dodatne vaje za utrjevanje in vedno si vzamemo čas za pogovor, nasvet ali pomoč. Najpomembnejši od vsega pa sta za nas dve stvari: naučiti naše učence misliti in se učiti ter spodbujanje samozavesti in pozitivnega odnosa do učenja in znanja.

Pozitivni odzivi naših tečajnikov in staršev najmlajših tečajnikov nam sporočajo, da delamo dobro. Pozitivne povratne informacije in dobri rezultati so naše gorivo, ki nas žene naprej, da svoje storitve ves čas še izboljšujemo, negujemo pa tiste, zaradi katerih vemo, da smo uspešni:

individualni pristop

za vsakega našega tečajnika se maksimalno potrudimo tako na ravni organizacije kot tudi na ravni vsebine

komunikacija

jezike poučujemo na podlagi komunikacijskega pristopa, katerega cilj je, da učenci čim prej samozavestno spregovorijo v tujem jeziku

izkušnje

našo ekipo sestavljajo preizkušene profesorice jezikov in ostalih predmetov ter jezikoslovke z bogatimi izkušnjami, ki so z nami že vrsto let . Združuje nas ljubezen do poučevanja, tiste, ki delajo z otroki in mladostniki, pa tudi ljubezen do dela z mladimi

Iščemo nove sodelavce

Če si študent/ka ali profesor/ica pedagoške usmeritve (jeziki, naravoslovne vede),  jezikoslovec/ka ali prevajalec/ka, če si želiš nabrati izkušnje, dopolniti svoj delavnik ali sprejeti nov izziv, te vabimo v našo ekipo!

Kontaktiraj nas in z veseljem te povabimo na klepet/razgovor ob kavi!

Lokacija

Rutina
izobraževalne in prevajalske storitve,

Tina Rus, s.p.
Jarška c. 5
4260 Bled

 
Kontakt

Mnenja

Zaupajo nam