Kar nekaj je razlogov:

TEČAJI

Naša ponudba vključuje tečaje angleščine, nemščine, italijanščine in francoščine na vse načine: v skupinah, parih, trojicah ali individualno, v jutranjih oz. dopoldanskih, popoldanskih oz. večernih urah, med tednom ali čez vikend, v živo ali preko spleta. Po želji organiziramo tudi tečaje drugih tujih jezikov.

Kakovostno pripravljene tečaje izvajamo za vse starosti: za predšolske otroke, učence, dijake in študente, za odrasle in starejše. Navdušiti znamo začetnike, motiviramo otroke in mladostnike, pomagamo izpiliti znanje tistim, ki se pripravljate na maturo ali mednarodni izpit, nadgrajujemo znanje poslovnega jezika in oblikujemo tečaj po vaših željah, ki ustreza vašim specifičnim potrebam.

INŠTRUKCIJE

Rutina nudi kakovostne in učinkovite inštrukcije osnovnošolcem, srednješolcem in študentom, ki imajo težave pri katerem od šolskih predmetov, želijo izboljšati oceno pri določenem predmetu ali pa le razjasniti in utrditi določeno učno snov. Inštrukcije potekajo individualno, lahko pa tudi v paru ali trojki. Za vsakega učenca poskušamo najti najustreznejši način dela in za vsakega se potrudimo, da mu pomagamo doseči zastavljeni cilj.

Ponujamo inštrukcije naslednjih predmetov:

PREVAJANJE

Nudimo kakovostne in zanesljive prevode iz/v naslednje jezike: angleščino, nemščino, italijanščino in francoščino.

KJE SE NAHAJAMO

Nahajamo se na Bledu, na Jarški cesti 5. Na Jarško cesto zavijete iz Ribenske tik pred Alpskimi bloki v smeri proti Ribnem. Parkirni prostori so na voljo. V neposredni bližini je avtobusna postaja (Bled Union), od blejske osnovne šole pa smo oddaljeni le kilometer in pol.