PROGRAM

Pristopi in tehnike poučevanja temeljijo na slikovnih karticah, preko katerih otroci spoznavajo nove besede, zgodbicah in pesmicah, ki nove besede povežejo v kontekst, družabnih igricah in nalogah v knjigicah, s katerimi otroci besede utrjujejo.

Smisel zgodnjega učenja tujega jezika je predvsem v razvijanju pozitivnega odnosa do učenja tujega jezika in v pridobivanju posluha za jezik. Tečaj ni usmerjen v kvantiteto (torej v učenje velikega števila tujih besed), ampak v vzpostavljanje trdnih temeljev (samozavest, posluh za jezik, interes za učenje), ki bodo otrokom koristili pri nadaljnjem učenju tujega jezika. 

Učenje tujega jezika poteka v majhnih skupinah enkrat tedensko po eno šolsko uro in obsega 30 ur. Presenečeni boste, česa vsega se bodo otroci v teh 30 urah naučili!

V času korona omejitev, ko tečajev nismo mogli izvajati v živo, smo tudi tečaje za predšolske otroke izvajali preko Zooma. Na začetku sicer rahlo skeptično, vendar smo hitro začeli ugotavljati, da obstajajo tudi pozitivne plati tečaja preko spleta. Ni jih malo in tekom dobrega leta, ko tečaji v živo niso bili možni, smo se jih naučili kakovostno vključiti v program. Ugotavljamo, da kvaliteta prenašanja in osvajanja znanja ostaja na enaki ravni. 

Res je, da virtualni tečaj ni pisan na kožo vsem. Iz naših izkušenj pa je za otroke od štirih let dalje, ki lahko 45 minut sedijo za računalnikom in sodelujejo, ustrezen. Pozitivne plati za organizacijo popoldanskega časa so zagotovo to, da otroka ni treba voziti na ure in ga čakati, da z uro zaključi. Po drugi strani pa se lahko tečaja udeleži kjerkoli – od doma, pri starih starših, če ste na obisku pri prijateljih. 

Rutina

Lokacija: Rutina Bled (ANG in NEM)

Velikost skupine: 4 – 8 udeležencev

Starost: 3-4 leta, 4-5 let, 5-6 let

Termin: NEM: termin še ni določen; ANG: termin še ni določen

Cena: 8 x 37,5€

Vrtec Bled

Lokacija: Vrtec Bled (ANG)

Velikost skupine: 6 – 15 udeležencev

Starost: 4-5 let, 5-6 let

Termin: 4-5 letniki: sreda 15:15 – 16:00;

5-6 letniki: torek 15:15 – 16:00

Cena: 8 x 32€

Vrtec Radovljica

Lokacija: Vrtec Radovljica (ANG)

Velikost skupine: 6 – 15 udeležencev

Starost: 4-5 let, 5-6 let

Termin: srede, 17:40 – 18:25

Cena: 8 x 47€

Virtualna učilnica (tečaj poteka na spletu, otroci se nam pridružijo kar v svoji sobi)

Lokacija: virtualna učilnica (ANG, NEM)

Velikost skupine: 4 – 10 udeležencev

Starost: 4-5 let, 5-6 let

Termin: 1x tedensko v popoldanskem času

Cena: 8 x 37,5€

UČITELJICE

KONTAKTIRAJTE NAS

    Ime in priimek:

    E-pošta:

    Zadeva:

    Sporočilo: